Kartulimauk

5.00 

Kui soovid jõululauale midagi erilist, siis Kolu kõrts pakub seda päris õiget kartulimauku. Kartulimauk ehk kartulivorst on Eestis levinud pühaderoog. Kolu kõrts valmistab vorsti  vanaemadelt saadud tarkuste järgi käsitsi toppides. Kartulirõngas tuleb küpsetada ahjus kuldpruuniks ning pühadeaegne toiduelamus on garanteeritud. Meie kokad soovitavad kartulimauku süüa hapukoore ja kõrvitsasalatiga.

Tegemist on pooltootega! Tee nii: määri kartulimauk võiga ning küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 15 minutit, kuni vorst on kuldpruun.  Kartulimauk kaalub 250gr.

Koostis: Sealiha, sibul, kartul, köömned, sool, seasoolikas

Kogus

Tarneinfo:
Tellimusi saab esitada ette minimaalselt kolm päeva vastavalt tellimusel märgitud kuupäevaks ja kellaajaks. Tellimuse kättesaamiseks kolme päeva pärast, palume tellimus esitada enne kl 16.00. Kauba kättesaamine on SA Eesti Vabaõhumuuseumi kassast, Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn 13521, T-P kell 11.00 -17.00.

Tähelepanu! Tellitud tooteid ei saa tagastada!